Binnen schilderwerk

Binnen schilderwerk

Binnen schilderwerk

Heeft u ook al jaren hetzelfde schilderwerk in huis en bent u wel een keer toe aan wat nieuws of is het van belang dat uw schilderwerk weer een aangepakt wordt.

 

In der loop der jaren kan schilderwerk van kleur veranderen (vervagen). Om het fris te houden is het nodig om dit eens in de 5 jaar aan te pakken. Want kleurstelling van het schilderwerk en interieur kan de sfeer bepalen in uw woning.

 

Onze ervaren vakmensen bij Mascolorie schilderwerken kunnen u helpen in dit proces. Aan de ene kant het schilderwerk en aan de andere kant kunnen ze u ook adviseren bij kleurstellingen en kleurkeuzes van de verf.

 

Vroeger werd er veel gebruik gemaakt van terpentine gedragen verfsoorten, echter zien we hier in ons vak verschuiving naar duurzame materialen waarbij water gedragen verfsoorten steeds en veel vaker terugkomen. Bijkomende voordelen zijn de geur die ontbreekt tov terpentine gedragen materialen en daarnaast is water gedragen verfsoorten minder vatbaar voor vergeling. We zien ook dat de kwaliteit in en het aanbod aan water gedragen verfsystemen astronomisch vergroot zijn. 

 

Ook zien we dat bij binnen schilderwerk en daarbij de water gedragen verfsoorten veel kras vaster zijn dan de conventionele verfsoorten.

 

Wat essentieel is bij schilderwerk in uw huis is dat het geen rommel word. Zo werken wij dus met de volgende dingen:

  • Watergedragen verfsoorten (geurloos)
  • Afdekken van alle spullen
  • Stofafzuiging met alle apparatuur

 Eigenlijk is het heel simpel, nadat wij klaar zijn is het enige waaraan u herkent dat wij geweest zijn is het in topstaat zijn van uw schilderwerk.

Niets is zo vervelend als u gedurende een verfklus in de rommel zit van de vakmensen die u over de vloer heeft.

 

Daarnaast is het aanbrengen van een beschermlaag middels latexverf in de verschillende ruimtes in uw huis essentieel. De meeste mensen denken dat je voor iedere ruimte dezelfde latex kan inzetten.

 

Niks is minder waar. Zo zijn er verschillende functies in latex, zo is het van belang dat je in een keuken een andere latexsoort inzet, mede omdat daar de kans bestaat dat u de muur een keer moet afnemen. Het zou gek zijn als u bij iedere vlek de hele muur opnieuw moet schilderen.

 

Ook hanteren we andere Latex voor een natte ruimte dan bijvoorbeeld voor uw woonkamer. Zet dat terug het idee dat in uw badkamer condensdruppels aan het plafond kunnen zitten en u niet direct wilt dat de latex meegenomen wordt.

 

De vakmensen van Mascolorie schilderwerken weten precies wat ze moeten doen en welke materialen ze moeten inzetten voor welke toepassing. Ook kleuradvies is onderdeel van het schildersvak.

 

Heeft u interesse in een offerte voor binnenschilderwerk, buitenschilderwerk of kleuradvies, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte stuur een mail

 naar info@mascolorieschilderwerken.nl. Ook kan u bellen naar +31 (0)6 – 24826608 en wij beantwoorden al u vragen.

 

 

 

*Mascolorie Schilderwerken is actief in de volgende gemeente; Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Katwijk, Oegstgeest, Warmond, Wassenaar, de Zilk en Lisse. Ook andere gemeentes dan bovenstaande zijn geen enkel probleem.

 

Gratis offerte aanvragen