Over ons

Over Mascolorie schilderwerken

Over Mascolorie schilderwerken

Mijn naam is Martijn Kroeze, Ik ben de oprichter en eigenaar van Mascolorie Schilderwerken.

 

Na actief te zij geweest in verschillende bedrijfstakken ben ik 15 jaar geleden in aanraking gekomen met het schildersvak. 

Mijn eerste kennismaking was bij een zeer gerenommeerd schildersbedrijf uit Wassenaar.

 

 Hier ben ik gestart als leerling schilder. Dit was zo`n mooie en interessante ervaring dat ik gestart ben met de opleiding “Aspirant gezel”. Dit is waar iedere goede vak schilder zijn carrière start, met grondige kennis van de basisvaardigheden van het schildersvak.

 

Na de bovengenoemde opleiding succesvol te hebben afgerond, ben ik verdergegaan met de opleiding “Gezel”. Deze heb ik met lof afgerond. Al tijdens de opleiding bleek dat ik een enorme passie heb voor en plezier ervaar in het schildersvak.

 

Tijdens de opleiding tot aspirant was ik werkzaam bij een schildersbedrijf met een aantal meesterschilders in vast dienstverband.

 

Dit gerenommeerde bedrijf was gespecialiseerd in  particulier onderhoudswerk in het top segment. Dit was voor een beginnend schilder  de ideale werkomgeving om de eerste basisvaardigheden en vakkennis op te doen.

Ik genoot ervan om tijdens de werkzaamheden te kijken en te luisteren naar deze oude meesters in het vak. Met de kennis die ik inmiddels had opgedaan tijdens mijn eerste opleiding en op de werkvloer besloot ik dat het tijd was om mijn vleugels uit te slaan en de volgende stap te zetten bij een ander bedrijf in een nieuwe werkomgeving.

 

Met het doel een nog completere schilder te worden.

Bij het volgende schildersbedrijf waar ik werkzaam was begon ik aan de opleiding tot gezel schilder. Dit bedrijf was ook actief in het particuliere onderhoudswerk maar ook in de wat grotere projecten voor woningbouwverenigingen. Hiermee kon ik nog wat kleuren toevoegen aan mijn pallet

Tijdens het volgen van deze opleiding kreeg ik op de werkvloer steeds meer zelfstandigheid welke hoort bij een volwaardig en vakbekwaam schilder. Nu kreeg ik echt de smaak te pakken! Na het ook succesvol met lof afronden van de opleiding Gezel was het tijd voor de volgende stap.

Ik besloot om te gaan werken voor 1 van de grotere bedrijven in de regio. Dit bedrijf verzorgd grootschalig planmatig onderhoud in de utiliteits bouw zoals kantoorpanden en flatgebouwen.

 

Een hele andere tak van sport en daarom voor mij juist interessant om me verder te ontwikkelen als schilder. Hier leerde ik het ‘meters maken’ grote oppervlaktes qua m2 of grote aantallen van het zelfde type object.

 

Hierbij is gestructureerd en gediciplineerd werken zeer belangrijk  om aan de planning en termijn van opleveren te kunnen voldoen. Iets wat ik mijzelf destijds dan ook eigen heb gemaakt zodat ik dit later toe zou kunnen passen binnen mijn eigen bedrijf.

 

Na een jaar bij dit bedrijf te hebben gewerkt besloot ik mijzelf in te schrijven bij een uitzendbureau speciaal voor schilders zodat ik op project basis voor diverse opdrachtgevers nog wat verschillende ervaringen kon opdoen qua werkwijze en verfsystemen.

In 2014 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen Mascolorie Schilderwerken

Heeft u interesse in een offerte voor binnenschilderwerk, buitenschilderwerk of kleuradvies, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte stuur een mail naar info@mascolorieschilderwerken.nl. Ook kan u bellen naar +31 (0)6 – 24826608 en wij beantwoorden al u vragen.

 

 

*Mascolorie Schilderwerken is actief in de volgende gemeente; Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Katwijk, Oegstgeest, Warmond, Wassenaar, de Zilk en Lisse. Ook andere gemeentes dan bovenstaande zijn geen enkel probleem.

 

Gratis offerte aanvragen