Kleuradvies

Kleuradvies van uw Schilderwerk

Kleuradvies

We staan in het leven voor veel kleurkeuzes, denk aan uw kleding, aan de kleur van uw auto maar uiteraard ook aan de kleur van uw buitenschilderwerk, maar zeker ook aan uw binnenschilderwerk.

 

 

Vaak kiezen we voor het schilderwerk de bestaande kleur en herhaalt de oude kleurstelling zich met hetgeen u opnieuw aanbrengt. Maar het kan ook leuk zijn om dit eens opnieuw te bepalen, laat u verrassen door de vakmannen van Mascolorie schilderwerken.

 

De twee soorten schilderwerk;

  • Buitenschilderwerk
  • Binnen schilderwerk

 

Zijn twee totaal verschillende keuzes. Buiten kiest u iets wat sprekend is bij het aangezicht van de woning. Waarbij binnen schilderwerk bepalend is voor de sfeer en ambiance in uw woning.

 

Wij kunnen u van alles vertellen waar u rekening mee dient te houden. Zo is het voor u schilderwerk aan de buitenzijde van belang dat de oude laag niet contrasteert met de nieuwe laag. Wat we daar mee willen zeggen is dat we wel over een oude laag kunnen schilderen. Maar de onderlaag heeft zijn weerslag op de bovenste laag.  Zo trekken donkere kleuren licht aan en stoten lichte kleuren weer licht af.

 

Ook is het soms interessant om terug te zoeken bij oude woningen wat de originele kleuren waren van de woning (indien oudere woningen). En zo kan het leuk en mooi zijn wanneer u bijvoorbeeld luiken een bepaalde kleur geeft die synergie geeft met de kozijnen.

 

Daarin zijn veel dingen mogelijk maar ook zeker met veel dingen rekening te houden. Wij helpen u graag. Wanneer het om een nieuwere woning gaat of wanneer het om oudere bouw woning gaat. Wij geven uw graag kleuradvies voor uw buitenschilderwerk. Goed om te weten is dat wij bijna alle kleuren verf ter beschikking hebben, daarin is feitelijk niks te gek.

 

Voor binnen schilderwerk zijn er hele andere variabelen te bepalen. Hier zijn verschillende dingen die kleur kunnen doen met uw woning.

  • Ruimtes visueel groter of kleiner maken
    • Warme kleuren maken een ruimte warmer maar optisch kleiner
    • Koude kleuren maken een ruimte cooler maar optisch groter
  • Geeft extra visie aan uw interieur

 

Zo kunnen we bepaalde wanden of kozijnen een kleur geven waarmee iets binnen uw interieur geaccentueerd word, ofwel extra aandacht geven. Maar ook kunnen we iets optisch laten verdwijnen in uw woning.

 

Bij het binnenschilderwerk zijn nog meer keuzes te maken en kan het effect van een bepaalde kleurstelling nog meer doen met uw woning. Laat u dan ook kosteloos adviseren en wellicht verrassen door de mannen van Mascolorie schilderwerken.

 

Heeft u interesse in een kleuradvies, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte stuur een mail naar info@mascolorieschilderwerken.nl. Ook kan u bellen naar +31 (0)6 – 24826608 en wij beantwoorden al u vragen.

 

*Mascolorie Schilderwerken is actief in de volgende gemeente; Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Katwijk, Oegstgeest, Warmond, Wassenaar, de Zilk en Lisse. Ook andere gemeentes dan bovenstaande zijn geen enkel probleem.

 

Gratis offerte aanvragen